18.11.2016

Kütahya Belediyesi Kültür Sanat etkinlikleri kapsamında düzenlenen programlarda bu ay ünlü müzik grubu İncesaz Kütahyalı hayranları ile bir araya geldi.
Hezar Dinari Kültür ve Sanat Merkezinde düzenlenen programda, Türk müziğine özgün tarzıyla farklı bir yorum getiren İncesaz, muhteşem bir konser verdi.
Çok Aşığın Var Diyorlar, Mazi Kalbimde Bir Yaradır, Bir Çapkına Yangınım, Geçti Günler Haftalar, gibi birbirinden güzel şarkılarını Kütahyalılar için icra eden İncesaz üyeleri, dinleyenlerden büyük alkış aldı.
Ünlü dizilerin müziklerine de imza atan İncesaz grubu, konserde dizi müzikleri ve türküler de söyledi.
Konser sonrası Belediye Başkan Yardımcılarımız Murat Arık, Ali İhsan Ertaş ve Fatih Kölgeli İncesaz ekibine günün anısına çini tabak hediye ettiler.