18.11.2016

Kütahya Belediyemiz tarafından hayata geçirilen bölgenin en büyük Macera Parkı, sivil toplum kuruluşu temsilcilerine tanıtıldı.
Şehzadeler Parkında yer alan, yaklaşık 4 Milyon TLlik yatırımla Kütahyalıların hizmetine sunulan Macera Parkında; 150 metre gidiş 150 metre dönüş olmak üzere toplam 300 metre uzunluğunda zipline parkuru, 90 metre uzunluğundaki farklı parkurlardan oluşan yetişkin macera parkuru, 13 metre yüksekliğindeki serbest atlayış parkuru ve Türkiye'de ilk defa Kütahya Belediyesi tarafından hayata geçirilen 550 metre uzunluğuna sahip ve yerden 5 metre yüksekliğinde hava bisikleti bulunuyor.
Macera Parkı tanıtımına Kütahya Belediye Başkan Yardımcımız Fatih Kölgeli, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Cevdet Korkmaz ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.