20.11.2016

Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı bir dizi temaslarda bulunmak ve açılışlara katılmak üzere Kütahyaya geldi.
Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı Valilik ziyareti sonrası, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlunu makamında ziyaret etti. Bakan Nabi Avcıyı Kütahya Belediyesi girişinde Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Başkan Yardımcıları Galip Gültekin, Murat Arık, Ali İhsan Ertaş, Fatih Kölgeli ve tüm birim Müdürleri ile Belediye personeli karşıladı.
Bakan Avcıya, Kütahyada yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler veren Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu daha sonra ilimize yapılacak yatırımlar ile ilgili taleplerini, Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcıya iletti.
Bakan Nabi Avcı, Kütahyada yapılan çalışmaları yakından takip ettiğini ve memnuniyetini dile getirdi. Bakan Nabi Avcı ayrıca, Kütahya için talep edilen isteklerinde destekleneceğini söyledi.
Bakan Nabi Avcı, Kütahya Belediyesi ziyaretinin ardından Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu ve diğer protokol üyeleriyle birlikte geçtiğimiz günlerde açılışı yapılan, 15 çini ve seramik sanatçısının eserleriyle süslenen 15 Temmuz Yaya Altgeçitini inceledi.