20.11.2016

Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcının Kütahya programı Gediz ilçesi ile devam etti.
Gediz Gençlik Merkezi ile Zafer Kalkınma Ajansı (ZEKA) Sosyal Kalkınma Mali Destek ve Sosyal Altyapı Mali Destek programları kapsamında hazırlanarak birinci seçilen Gençlik Merkezi projesi kapsamında yapılan kütüphanenin açılışı Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı tarafından gerçekleştirildi.
Protokol konuşmaların ardından Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı günün anısına Gediz Gençlik Merkezi bahçesine bir fidan dikti. Daha sonra Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu ve beraberinde diğer protokol üyeleriyle birlikte Gediz Gençlik Merkezi ile Gençlik Merkezi Kütüphanesinin açılışını gerçekleştirdi.
Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcının Kütahya programı Gediz Belediye Başkanlığı ziyareti ile sona erdi.
Açılış törenine Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, AK Parti Kütahya Milletvekilleri Şükrü Nazlı, Vural Kavuncu, İshak Gazel ile Ahmet Tan, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, ilçe kaymakamları ile belediye başkanları, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Uğur, İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik, Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, STK Temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.