22.11.2016

Kütahya Belediyesi kültürel etkinlikler kapsamında Millet Kalbe Düşünce isimli şiir dinletisi ve sohbet programı düzenledi.
Kütahya Belediyesi Hezar Dinari Kültür Merkezinde düzenlenen programda, Serdar Tuncer şiirleri ile hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Her programda farklı bir konuk ile düzenlenen Kalbe Düşünce serilerinin bu ayki konuğu, ünlü tarihçi Prof. Dr. Ahmet Taşgetiren oldu.
Biz öyle bir milletiz ki, mazisi bizim kadar şanlı çok az millet var yeryüzünde. Ama mazisinden bizim kadar uzak bir millet daha yoktur. Bu yüzden mazimizi ve tarihimizi çok iyi bilmemiz gerekiyor. diye konuştu.
Programın son bölümünde Prof. Dr. Ahmet Taşgetiren, katılımcılara program ve gündem hakkında bilgiler verdi.