22.11.2016

Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu taksicilik yapan esnafı ziyaret etti.
Murat Taksi ve Birlik Taksi duraklarını çevre düzenlemesi ile birlikte taksi durakları için uyarılan cep parklar ile alakalı görüş alış verişinde bulunmak için durakları ziyaret eden Saraçoğlu, durakta çalışan esnaflardan görüş aldı.
Konuşmalarında yeni yapılan otoparkın Kütahya halkı ve çevre esnafı açısından önemini vurgulayan Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu; Yapılan her yatırım sizler için, Kütahya için yapılıyor. Her çevre düzenlemesiyle birlikte şehrimizi biraz daha güzele, estetiğe kavuşturmanın yanında, kullanım açısından da en uygun hale getirmeye çalışıyoruz. Aynı zamanda bunları yaparken siz esnafımızı da göz ardı etmemek için gayret gösteriyoruz. Biz Kütahya Belediyesi olarak her zaman vatandaşımıza ve esnafımıza hak ettikleri gibi yüksek imkanlarda hizmet vermek için çalışıyoruz. Bunu tek başımıza değil, sizlerin de desteği ve duasıyla yapıyoruz. Sizlerin de çevre esnafı olarak hizmetlerimize karşı duyarlı ve titiz davranmanız, gerekli hassasiyeti göstermeniz gerekir. Çevrede yapılan her hizmeti çocuklarımıza bırakacağımız birer miras olarak görürsek her eserimiz, her projemiz kalıcı olacaktır. Ben Belediye Başkanı olarak bu konuda sizlere inanıyor ve güveniyorum. dedi.
Başkanımız taksici esnafa yapmış olduğu ziyaretten sonra hepsine teşekkür ederek hayırlı işler diledi.
Daha sonra Menderes Caddesi üzerinde bulunan yol çalışmaları ve çevre düzenlemesini inceleyen Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu, çalışmalar hakkında gerekli talimatları verdikten sonra incelemelerini tamamladı.