23.11.2016

Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu Tarım Kredi Kooperatifleri Kütahya Bölge Birliği Müdürü İlyas Kılıçı ziyaret etti.
Ziyaretinde yerli üretimin önemini ve çiftçilere verilmesi gereken desteğin önemini vurgulayan Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu, Ülkemiz nüfusunun yaklaşık olarak yarısının kırsal kesimde yaşadığını ve bu vatandaşlarımızın da çiftçilikle bir şekilde uğraş verdiğini biliyoruz. Kredi desteğinin yanında, gübre, yem, tarımsal ilaç gibi ihtiyaç maddelerinin toptan ve ucuz fiyata sağlanması oldukça önemlidir. Bu konuda çiftçimize desteğini esirgemeyen siz Tarım Kooperatifine teşekkür ediyorum. dedi.
Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu ziyaretinin ardından Tarım Kredi Kooperatiflerinde üretilen ürünleri inceledi.