23.11.2016

Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu, Kütahya Pancar Ekicileri Kooperatifini ziyaret etti.
Kütahya Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Ahmet Genç; Ülkemizin artan şeker ihtiyacını karşılamak amacıyla yeni fabrikaların kurulması için gerekli sermayenin sağlanmasının yanında, şeker sanayisinin hammaddesinin temini için de çiftçiye her konuda destek olmak için çalışıyoruz. Amacımız çiftçiye hizmet ederek hem şeker üretmek, hem de üretici ve tüketicinin kazanmasını sağlamak. Biz aynı zamanda da bir denge unsuruyuz. Tüccar bize göre fiyat ayarlar. Bize göre piyasadaki fiyatlar şekillenir. Bu şekilde şeker piyasası kontrol altında kalır. dedi.
Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu; Biz Kütahya Belediyesi olarak bu konuda yapılması gereken ne varsa destek olmaya hazırız. Üreten, emek veren her çiftçi kardeşimizin alın teri bizim için kutsaldır. diyerek sözlerini tamamladı.
Ziyaret sonrası Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu, Kooperatif binasını ve 250 kişilik seminer salonunu gezdi.