24.11.2016

Kütahya Belediyesi ve KİŞGEM İcra Kurulu Toplantısı ve KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitim Sertifikası dağıtım töreni gerçekleştirildi.
KİŞGEMin olağan yıl sonu değerlendirme icra kurulu toplantısında, katılım bedelleri, yeni girişimcilerin KİŞGEMe kabulü ve yıl sonu faaliyet raporu değerlendirildi.
Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu, katılım bedellerini girişimcilerin lehinde değerlendirilmesi talimatını vererek KİŞGEMin çok daha cazip hale gelmesini sağladı.
Toplantıya Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu, Vali Yardımcısı Yüksel Kara, KOSGEB Müdürü Yaşar Yıldırım, Belediye Başkan Yardımcımız Ali İhsan Ertaş, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Salih Nafi Alıç ve KİŞGEM Müdürü Mehmet Zenci katıldı.
Daha sonra KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitim Sertifikası dağıtım törenine geçildi. Eğitim programını başarıyla tamamlayan katılımcılara sertifikalarını veren Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu, İnşallah bu eğitim ve sertifikalar sizin başarınız için bir rehber, bir anahtar olacak. Ülkemizin ve şehrimizin gelişmesi için siz ve sizin gibi girişimci vatandaşın önemi yadsınamaz. dedi.
Eğitim programını başarıyla tamamlayan katılımcılar KOSGEBin 50.000 TL hibe ve 100.000 TL iki yıl geri ödemesiz desteğinden faydalanabilecekler.