25.11.2016

24 Kasım Öğretmenler günü Kütahyada coşkuyla kutlandı.
Kütahya Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen program Hezar Dinari Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.
Devlet Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Anaokulu öğrencilerinin ront, Devlet Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin pandomim gösterisinin ardından ödül törenine geçildi.
24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğretmen ve öğrencilere plaket ve hediyelerini Vali Ahmet Hamdi Nayir, Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu, Baro Başkanı Ahmet Atam ile İl Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger verdi.
24 Kasım Öğretmenler Günü programı adaylığını dolduran öğretmenlerin yemin töreni ve öğretmen korosunun müzik dinletisi ile sona erdi.
24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama törenine Vali Ahmet Hamdi Nayir, Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu, Baro Başkanı Ahmet Atam, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Uğur, İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik, İl Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger, daire müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda davetli katıldı.