25.11.2016

24 Kasım Öğretmenler Günü sebebiyle Kütahya Belediyemiz ve Kütahya Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Gönülden Nağmeler Türk Sanat Müziği Konseri düzenlendi.
TRT Sanatçıları Ufuk Uğuriş, Özer Bakar ile Berk Özçam, Türk Sanat Müziği ile Türk Halk Müziği'nden birbirinden güzel eserler seslendirdiği konser büyük beğeni topladı.
Konserin ardından Vali Ahmet Hamdi Nayir ile Belediye Başkan Yardımcılarımız Ali İhsan Ertaş ve Fatih Kölgeli TRT sanatçılarına teşekkür ederek günün anısına hediye verdi.
Konser programına Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Kütahya Belediye Başkan yardımcılarımız Ali İhsan Ertaşi ile Fatih Kölgeli, Baro Başkanı Ahmet Atam, Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger, bazı daire müdürleri, STK Temsilcileri ile çok sayıda kişi katıldı.