2.12.2016

Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu, Milli Egemenlik Ortaokulunu ziyaret etti.
Sınıfları gezen Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu küçük öğrencilere: Çevremizi temiz tutmak büyük küçük hepimizin görevi. Siz küçükler bu konuda bazı büyüklerden daha duyarlısınız ve büyükleri de uyarmanız gerekir. Yere çöp atan bir amca teyze görürseniz onlara çöp kutularını gösterin. Sizin için yapılan parkları korumanız da çok önemli. Çünkü sizler için yapılan her park hem şehrimizi estetik açıdan daha güzel gösterir hem de siz küçük vatandaşlarımızın eğlenmesi için güzel bir yapıdır. Parklara zarar veren arkadaşlarınızı uyararak parklarımıza sahip çıkmak sizlerin görevi olmalı.
Bizim görevimiz sizlere güzel bir şehir sunmak ve biz Kütahya Belediyesi olarak sizleri her daim düşünüyoruz. Örneğin her hafta sonu çocuk tiyatroları gösterimi yapıyoruz. Bunun yanında üç adet yüzme havuzu projesini de sizlere müjdelemek istiyorum. Herkes yaptığı görevi en iyi şekilde yerine getirmeli. Ben Belediye Başkanı olarak başarılı olmak zorundayım. Okul müdürlerimiz öğretmenlerimiz de aynı şekilde başarılı olmak durumunda. Sizler de öğrenci olarak eğitim hayatınızı en iyi şekilde tamamlamanız gerekir. Bunun için sadece okula gidip gelmek değil, kendinizi her açıdan geliştirmelisiniz de. Mesela günde en az bir saat kitap okuyun ve en az bir yabancı dil öğrenin. Böylelikle yaptığınız her işte başarılı olursunuz. Eğitim ve öğretim hayatınızda sizlere başarılı olmanızı temenni ediyorum, diyerek sözlerini tamamladı.
Konuşmalarının ardından küçük öğrencilerin sorularını cevaplayan Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu, günün anısına öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.