2.12.2016

3 Aralık Dünya Engelliler Günü sebebiyle engelliler için Kütahyada faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşu (STK) Temsilcilerini Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlunu ziyaret ettiler.

Ziyarette Sakatlar Derneği, Altı Nokta Körler Derneği, Şizofreniyle Yaşam Derneği, Kütahya Engelliler Umut Spor Kulübü, Kütahya Engelliler İşitme Derneği, Kütahya Böbrek Hastaları Derneği, MS ve Epilepsi Derneği, Otizm Gençlik ve Spor Kulübü Derneği, Kütahya Engelliler Spor Kulübü Derneği, Türkiye Beyazay Derneği Kütahya Şubesi, Kütahya Kent Konseyi Engelli Meclis Başkanı, DPÜ Engelli Öğrenci Birimi temsilcileri ile ilgili kurum ve kuruluş temsilcileri yer aldı.
Başkanımız; Kütahya Belediyesi olarak görevimiz daha yaşanabilir bir şehir inşa etmek. Yaptığımız her projeyi ve düzenlemeyi siz engelli vatandaşlarımızın rahat edebileceği şekilde dizayn etmeye özen gösteriyoruz. Sizlerin de toplumumuzun bir parçası olduğunu, iş istihdamına ve topluma katkı sağladığınızı asla aklımızdan çıkarmadık. Ve siz engelli vatandaşlarımız için bir araya gelebileceğiniz bir tesis projesi geliştirdik. Bu tesis sizler için ücretsiz olarak hizmet verecek. dedi.

Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu STK temsilcilerinin istek ve arzularını dinledi. Ziyaret karşılıklı fikir alışverişiyle sona erdi.