2.12.2016

Diyanet İşleri Başkanlığı başkanlık vaizi görevine atanan Kütahya İl Müftüsü Hacı Yusuf Gül için veda yemeği düzenlendi.
Kütahya Belediyesi Sosyal Tesislerindeki yemeğe Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Uğur, İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik, İl Müftüsü Hacı Yusuf Gül, İl Müftü vekili Veysel Kükrek, Diyanet İşleri Emekli Başkan Yardımcısı Mustafa Kutlu, müftülük personeli, ilçe müftüleri, Din Görevlileri Derneği yönetim kurulu üyeleri ile daire müdürleri katıldı.

Kütahya İl Müftüsü Hacı Yusuf Gül, kendi isteğiyle Diyanet İşleri Başkanlığı'nda başkanlık vaizi görevine atandığını belirterek, Mahkeme kadıya mülk değil derler. Buralar hep gelip geçici. Kütahyada görev yaptığım süreçte çok güzel dostluklar kazandım. A'dan Z'ye herkese hakkımı helal ediyor, herkesten helallik diliyorum. Hayatta olduğum sürece Kütahya halkının birliği, dirliği, kardeşliği ve huzuru için Yüce Rabbimize niyazda bulunacağım dedi.

Kütahyadaki görev süresinde uyum içerisinde çalıştıklarını ifade eden Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu, Bugün farklı bir veda yaşıyoruz. Üzülüyoruz ancak edindiğimiz dostluktan dolayı da mutluyuz. Bugüne kadar hocamla gerek eğitim, gerek sosyal yaşantı adına birlik ve beraberlik içerisinde hayırlı işler yaptık. Hocama bugüne kadar Kütahya için yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonraki görevinde Rabbim yar ve yardımcısı olsun, hayırlı işler nasip etsin dedi.