2.12.2016

Kütahya Belediyesi Sosyal projelere imza atmaya devam ediyor.
Giysi Atıklarının Toplanması projesiyle kullanılmış giysi ve ayakkabılar, şehrimizin çeşitli noktalarına yerleştirilecek olan kumbaralarda toplanıp ihtiyaç sahiplerine dağıtılacak.
Bu projede kullanılmış giysi ve ayakkabılar, şehrimizin çeşitli noktalarına yerleştirilen kumbaralarda toplanarak ihtiyaç sahiplerine dağıtılacak.
Protokol töreninde konuşan Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu; Zor durumda olan ve kendi imkanlarıyla kıyafet alma gücü bulunmayan vatandaşlarımıza kullanılmayan ayakkabı ve giysileri ulaştırmayı, bir yandan da giysi atıklarının doğrudan çöpe gitmesine engel olmayı amaçlıyoruz. Bu proje ihtiyaç sahipleri ile kullanılmayan eşyaları değerlendirmek isteyenlerin buluşmasına aracılık eden güzel bir sosyal sorumluluk projesi olacak, dedi.