8.12.2016

Türkiye Polis Emeklileri Derneği Sosyal Yardım Derneği (POLEMDER) Kütahya Şubesi yöneticileri, Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlunu makamında ziyaret ettiler.
Dernek Şube Başkanı Aydın Bola, Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğluna çalışmalar hakkında bilgiler vererek; Kamu yararına çalışan Türkiye Polis Emeklileri Derneği Sosyal Yardım Derneğinin Genel Merkezinin İstanbulda bulunuyor. Türkiye genelinde 31 şube ile faaliyet gösteriyoruz. Önümüzde ki günlerde Kültür gezisi düzenlemek istiyoruz bu konuda siziz desteklerinizi bekliyoruz, dedi.

Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu, Kütahya ile ilgili yapılan ve yapımı devam eden proje ve faaliyetleri hakkında dernek yöneticilerini bilgilendirerek, Öncelikle sizlere bu nazik ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum. Biz, belediye olarak, Kütahyalı hemşehrilerimize yönelik güzel ülkemizin her köşesini tanıtmak için kültürel geziler düzenliyoruz. Bu kültürel gezilerimiz büyük ilgi görüyor ve yoğun katılım oluyor. Belediyemize ait sadece bir adet yolcu otobüsümüz var. Eğer müsait olursa, derneğinizin kültür gezisine bu otobüsümüzü tahsis ederiz. Biz, kamu yararına çalışan tüm sivil toplum Kuruluşlarının taleplerini imkanlarımız ölçüsünde karşılamaya çalışıyoruz. dedi

Ziyaret sonunda, Belediye Başkanı Saraçoğlu, polis derneği yöneticileri ile birlikte, günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdiler.
Ziyarete Dernek Şube Başkanı Aydın Bola ile birlikte yönetim kurulu üyeleri Zeki Şan, Kerim Başaran, Mustafa Nazlıpınar, Zeki Ünal ve dernek Genel Merkez Basın Sözcüsü Halis Kahraman katıldı.