11.12.2016

Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu, İçişleri Bakanlığının son yayımladığı Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar Kararnamesiyle görev yerleri değişen Vali Yardımcıları Hüdayar Mete Buhara ile Yüksel Kara, ilçe kaymakamları Numan Hatipoğlu, Asım Solak, Menderes Topçuoğlu ve eşleri onuruna düzenlenen veda yemeğine katıldı.
Gittikleri yerlerde Kütahyanın elçisi olmalarına dikkat çeken Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu, Öncelikle onların tecrübelerinden faydalandığımı bilmenizi istiyorum. Sizlerden gittiğiniz yerlerde Kütahyanın elçisi rolünü üstlenmenizi istiyorum. İlimizin güzelliklerini, iyi insanlarını orada anmanızı, Kütahyayı anlatmanızı sizlerden istirham ediyorum. Bundan sonraki çalışma hayatınızda başarılar diliyor, şehrimize ve ilçelerimize vermiş olduğunuz hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum ifadelerini kullandı.
Samimi bir sohbet havasında geçen veda yemeğinde Protokol konuşmalarının ardından, Vali Ahmet Hamdi Nayir ile Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu, tayini çıkan Vali Yardımcıları Hüdayar Mete Buhara ile Yüksel Kara, ilçe kaymakamları Numan Hatipoğlu, Asım Solak ve Menderes Topçuoğluna hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek hediyelerini takdim etti.
Yoncalı Gülümser Hatun Termal Oteldeki veda yemeğine, Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir ve eşi Münevver Nayir, Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Hava Piyade Tuğgeneral Celal Başoğlu, Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu ve eşi Aysel Saraçoğlu, Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı Muhammed Yavuz, İdare Mahkemesi Başkanı Mustafa Bilici, Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Remzi Gören, Baro Başkanı Ahmet Atam, Vali Yardımcıları Sedat Oktar, Hüdayar Mete Buhara, Yüksel Kara ile Aytaç Akgül, ilçe kaymakamları, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Uğur, İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik, İl Genel Meclis Başkanı Musa Yılmaz ve protokol üyelerinin eşleri katıldı.