11.12.2016

Dörtyol Hayme Hatun Kız Kuran Kursu Hafızlık Sınavında başarılı olan altı öğrenciye taç merasimi düzenlendi.
Burada konuşan Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu; Siz hafize olan kardeşlerimizi canı gönülden kutluyorum. Burada bulunan bütün hafize ve hafize adayları arkadaşlarımızın da ailelerine tek tek teşekkür ediyorum. Bu kutsal görevi seçmenizden dolayı mutlu olduğumu belirtirken aynı zamanda sizlerin ne kadar güzel, kutsal, yol gösterici olduğu kadar sorumluluk gerektiren de bir görev seçtiğinizin de altını çizmek istiyorum. Sizler toplumun yol göstericileri, topluma örnek olacak bireylersiniz. Bu sorumluluk gerektiren görevde sizlere hayatınızda başarılar diliyorum. diyerek sözlerini tamamladı.
Konuşmalarının ardından Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu, Hafize olan altı öğrenciye belgelerini verdi.