12.12.2016

Kütahya Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri devam ediyor.
Hezar Dinari Kültür Merkezinde gerçekleştirilen Kültür Sanat etkinlikleri kapsamında her Pazar gösterimi yapılan çocuk tiyatrolarında bu hafta İyi Çocuk oyunu yer aldı.
Fahrettin Eren Dinler ve Yunus Emre Obutun yazıp Fahrettin Eren Dinlerin yönettiği İyi Çocuk adlı oyunda, iyi bir çocuk olmasına rağmen şirinleri göremeyen Bulutun hikayesi anlatıldı. Buluta arkadaşı Yıldırımın yardım etmeye karar vermesi ve bir dolabın içinden geçerek maceralar ülkesine gitmeleri ve başlarından geçen olayların işlendiği oyun, küçük tiyatro severler tarafından büyük ilgi gördü.
Severek izlenen oyunun ardından küçük seyirciler oyuncularla sahnede hatıra fotoğrafı çektirdi.
Oyun sonrası Belediye Başkan Yardımcımız Ali İhsan Ertaş oyunculara çini tabak hediye ettikten sonra, sahneye çıkan minikler ve oyuncularla birlikte fotoğraf çekindi.