14.12.2016

Kütahya Belediyesinin şehrimize daha iyi hizmet verebilmek adına alımını yaptığı Mobil Vezne Aracının tanıtımı yapıldı.
Araç tanıtımında konuşan Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu; Göreve geldiğimizden günden itiraben 30 Mart 2014 seçimlerinden önce hemşehrilerimize verdiğimiz sözleri yerine getirmenin gayreti içerisinde olduk. Belediye hizmetlerine en kolay ulaşım için mobil hizmet araçlarının sayısını arttırmaya, yaygınlaştırmaya, hemşehrilerimizin en kaliteli hizmeti en kısa sürede almalarını sağlamaya söz vermiştik. Bugün vermiş olduğumuz bir sözü daha yerine getirmenin mutluluğu içerisindeyiz.
Daha önceden şehrimizin dört bir tarafına yerleştirmiş olduğumuz kiokslarla vatandaşlarımızın belediyeye gelmeden su yükleme işlemini kolayca halledebilmelerini sağlıyorduk. Kiokslarımızın bulunduğu Belediye Binası, Sera AVM, Dumlupınar muhtarlığı yanı, TOKİ Kültür Merkezi, 30 Ağustos Okulu, Yoncalı PTT Şube, Ziraat Mahallesi Tarım Müdürlüğü Yanı, İl Özel İdare Karşısı olmak üzere toplam sekiz yerde hizmet eden kioksların yanında su yüklemenin dışında da vatandaşımızın bazı işlemler yapabileceği mobil vezne aracı alımını gerçekleştirdik.
Artık mobil vezne aracımızla belediye hizmetlerini vatandaşlarımızın ayağına götüreceğiz. Bu araçla ister kredi kartıyla isterseniz de nakit ödeme yapabilecek, su yüklemesinden emlak vergisine kadar bütün işlemleri bu araç vasıtasıyla yapabileceksiniz. Yaşlı, engelli ya da zamanı kısıtlı vatandaşlarımız artık daha pratik, daha hızlı bir hizmete kavuşacak. Bu sayede Kütahya Belediyesi olarak hizmeti ayağınıza getirmiş olacağız.
Kütahyalı hemşehrilerimizin her zaman daha iyi hizmete layık olduğunu bilerek çalışmalarımızı sürdürmeye devam ediyoruz. Bu bilinçle çalıştık çalışmaya da devam edeceğiz. Siz hemşehrilerimiz için daha yaşanabilir, daha güzel, daha estetik, daha kaliteli bir şehir için bütün şartlarımızı seferber ediyoruz. Belediyemizin el verdiği imkanları da kullanarak en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz. Mobil Vezne Aracımız da bunlardan bir tanesi. Biz göreve geldiğimizden bugüne kadar hep sevdamız kütahya diyerek yol aldık. Görevimiz devam ettiği sürece de kütahya sevdamızdan vazgeçmeyecek, aynı aşkla, aynı azimle aynı sevdayla şehrimizi yükselteceğiz. Mobil vezne aracımız bütün hemşehrilerimize hayırlı olsun. Dedi.