15.12.2016

Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu, çevik kuvvet birimine taziye ziyaretinde bulundu.
Geçtiğimiz günlerde İstanbul Beşiktaşta haince yapılan bombalı saldırı sonucu şehit olan aralarında çoğunlukla emniyet güçlerinin de bulunduğu 44 vatandaşımız hayatını kaybetmişti. Başkanımız şehit olan polislerimiz için çevik kuvvet birimini ziyaret ederek baş sağlığı diledi.
Çevik kuvvet şubesi müdürü ve emniyet güçleri personeliyle bir araya gelen Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu; Öncelikle hepimizin başı sağolsun. Bu kutsal görevi icra ederken bu tür haince saldırıların yapılması hepimizi derinden üzüyor. Ağır sorumluluğu olduğu kadar tehlike de arz eden bir mesleğe sahipsiniz. Bu yüzden bizler her zaman emniyet güçlerimizi, kolluk kuvvetlerimizi, askerimizi, polisimizi her zaman takdir ediyor her zaman duacınız oluyoruz. Canınızı ortaya koyarak icra ettiğiniz bu mesleğin zorluğunu anlayabiliyoruz. Siz güvenliği ve huzuru sağladıkça bizler de daha rahat, daha huzurlu ve güvenli oluyoruz. Biz her zaman, her konuda emniyet güçlerimizin yanındayız. Allah sizlerin yardımcısı olsun. diyerek sözlerini tamamladı.
Ziyaret sonrası Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu, çevik kuvvet personeline görevlerinde başarılar diledi.