18.12.2016

Kütahya Belediyesi Kültür Sanat kapsamındaki çocuk tiyatrosu etkinlikleri devam ediyor.
Hezar Dinari Kültür Merkezinde bu kez Rüyamdaki Keloğlan adlı çocuk oyunu sahne aldı.
Minik tiyatro severler tarafından ilgiyle izlenen oyun büyük alkış topladı.
Küçük bir çocuğun rüyasında keloğlanı görmesi ve uykusundan uyandıktan sonra da keloğlandan aldığı derslerle ailesine ve çevresine karşı daha sorumlu olması işlendi.
Oyunun bitmesinin ardından Başkanımız oyunculara çini tabak hediye edip minik tiyatro severlerle günün anısına fotoğraf çektirdi. Oyunu izlemeye gelen vatandaşlarımız Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğluna, bu tür etkinlikleri düzenledikleri için teşekkürlerini dile getirdi.
İlgiyle izlenen oyuna Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu ile eşi Aysel Saraçoğlu, Belediye Başkan Yardımcımız Ali İhsan Ertaş ve çok sayıda vatandaş katıldı.