20.12.2016

Kütahya Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında sağlıklı yaşam hakkında söyleşi düzenlendi.
Hezar Dinari Kültür Merkezinde Prof. Dr. Ahmet Hakan Vural ve Dr. Gönül Ateşsaçanın katılımıyla gerçekleştirilen söyleşide; fazla kilolardan kurtulmanın ve formda kalmanın yolları ile kalp sağlığı hakkında bilgiler verildi. Sağlıklı yaşam için yanlış bilinen bilgilerden ve sağlıklı yaşam için yapılması gerekenler ile yapılmaması gerekenler gibi birçok konuya değinilen programa, Belediye Başkan Yardımcımız Ali İhsan Ertaş ve vatandaşlar katıldı.
Söyleşi sonunda Belediye Başkan Yardımcımız Ali İhsan Ertaş, Prof. Dr. Ahmet Hakan Vural ve Dr. Gönül Ateşsaçana verdiği değerli bilgiler için teşekkür ederek çini tabak hediye etti.