24.12.2016

Bugün öğlen saatlerinde Börekçiler Mahallemiz Üçler Sokak'ta meydana gelen yangında, Döndü Yenilmezin oğulları 6 yaşındaki Berat ve 3 yaşındaki Berkay yaşamını yitirdi.
Olay yerine giden Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu, vatandaşlarımızın acısını paylaştı.
Yanan evi inceleyen Başkanımız; Bugün yaşadığımız yangın neticesinde hayatını kaybeden çocuklarımıza Allahtan rahmet acılı ailesine başsağlığı diliyorum. Bu vahim durum bize yeniden gösterdi ki; itfaiye araçlarımızın ve ambulanslarımızın müdahalede zorlandığı dar sokakların bulunduğu mahallelerimizde kentsel dönüşümün zorunlu olduğu bir kez daha anlaşıldı. Kentsel dönüşümün gelmesiyle birlikte bu gibi acı durumların yaşanmasının da önüne geçilecektir. Biz belediye olarak bu konudaki çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hayatını kaybeden çocuklarımızın duacısı acılı ailesinin de her zaman yanındayız. Bütün vatandaşlarımızın başı sağolsun. dedi.