26.12.2016

Kütahya Belediyemiz tarafından organize edilen Müziksiz Ülke adlı çocuk tiyatrosu gösterimi, Kütahya Belediyesi Hezar Dinari Kültür Merkezinde düzenlenen programda çocuklarla buluştu.
İbrahim Yakutun yazıp yönettiği oyunda, müziğin yasak olduğu bir ülkede birgün Marsiyas adında bir çobanın kavalı icat etmesi ve bunu duyan Kralın Marsiyası cezalandırması fakat Kralın kızı Defnenin Marsiyasa yardım etmesiyle müzik yarışmasına katılarak birinci seçilmesi işlendi.
Küçük tiyatro severler tarafından büyük bir ilgiyle izlenen müzikli oyun, izleyenler tarafından büyük alkış topladı.
Oyunu sonrası Belediye Başkan Yardımcımız Ali İhsan Ertaş, küçük tiyatro severlere her hafta çocuk oyunu olacağının müjdesini verdi, daha sonra günün anısına oyunculara çini tabak hediye etti.