26.12.2016

Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) Kütahya İl Başkanlığını ziyaret etti.
Milli Türk Talebe Birliğinin 100.yılı olması münasabeti ile Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) Kütahya İl Başkanlığına ziyarette bulunan Başkanımız burada yaptığı konuşmada; Bu güzel birliğin açılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu gibi kuruluşların dolması ülkemiz adına çok sevindirici.
Nitelikli gençlerin yetişmesi, ülkede söz sahibi bir neslin yetişmesi için bunun gibi kuruluşlar önemli bir paya sahip.
Eğitim öğretim hayatı sadece okulla olmadığı gibi eğitim öğretimi okulun dışında da öğrenebileceğiniz yerlerden birisi de sivil toplum örgütleridir. Kendinizi yetiştirip hayata daha sağlam adım atabilme adına sivil toplum örgütleri güzel bir başlangıç olacaktır. Bu sayede hem çevreniz genişleyecek hem de kardeşlik ve dostluk duygunuz artacaktır.
Milli Türk Talebe Birliği gibi kuruluşların sohbetinin, muhabbetinin her zaman güzel olduğunu ve üyelerinin de arkadaşlıktan öte birer kardeş gibi samimiyet içerisinde olduğunu biliyoruz. Bu güzel muhabbetinizin ve samimiyetinizin bitmemesini diliyorum. Sizin gibi gençlerin kendisini geliştirmesini ve daha donanımlı bir nesil yetişmesini canı gönülden istiyoruz.
Bizlerden sonra bu ülkeyi yönetecek devraldığınız bayrağı daha da yukarıya çıkartacak sizlersiniz. Bu yüzden sizleri her zaman geleceğin yöneticileri olarak gördük. Sizlerin de kendinizi geleceğin yöneticileri olarak görmenizi ve bu bağlamda kendinizi yetiştirmenizi istiyoruz. Bunun için yapmanız gerekenlerden biri de farklı bakış açılarına sahip olmanız, dilimizi daha etkili kullanmanız bununla birlikte özgüven sahibi olmanızdır.
Bu yetilere sahip olmanın formülü ise kitap okumaktır. Sizlerin okuyan, araştıran, bilgiye aç bir gençlik olmanız ülkemiz ve kendi adınıza önemli bir husustur. Ve mutlaka en az bir yabancı dil öğrenmenizi tavsiye ederim. Bu da size iş hayatınızda güzel kapılar açacak kendinizi daha özgüvenli hissettirecek ve her zaman bir adım önde olacaksınız.
MTTB gibi güzel bir kuruluşun üyeleri olmanızdan dolayı mutluluk duyuyor sizlere eğitim hayatınızda başarılar diliyorum. Diyerek sözlerini tamamladı.
Ziyaretin sona ermesinin ardından MTTB üyeleriyle hatıra fotoğrafı çektiren Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu, MTTB hatıra defterini imzaladı.