26.12.2016

Belediyemizin Temizlik İşleri Müdürlüğünde çalışan, Kütahyanın sokaklarının her gün her saat temiz kalması için 24 saat soğukta, sıcakta görev yapan işçilerimiz, Halepte yaşanan savaş haline duyarsız kalmadılar.
Kendi aralarında topladıkları 2.500 TLye ulaşan temizlik işçilerimiz, toplanan paranın Halepe Yardım Kampanyasına dahil edilmesi için Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğluna teslim ettiler.
Temizlik personelimizden bir kişi Sokak süpürürken yolda bulduğu 240 TL parayı bir hafta bekletip sahibini bulamayınca, bu parayı da Halepe göndermek için topladıkları paranın içerisine ekledi.
Personelin bu davranışı karşısında duygulanan Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu; Toplumda her kesimin zulüm gören Suriyeli, Halepli kardeşlerimize sahip çıkması, bu milletin ne kadar sağlam temeller üzerine inşa edildiğini göstermiştir, dedi.
Toplanan para Kütahya Belediyesi Kent Konseyinin Halep için Yardım Kampanyasına dahil edildi.