28.12.2016

Belediyemizin Bilgi İşlem Müdürlüğü tarafından uygulaması yapılan çözünürlüğü yüksek dev led ekran Kütahyalıların hizmetine girdi.
Yüksekliği 4 metre, uzunluğu ise 6 metre olan ve bugüne kadar ki dış mekan ekran türleri içinde en yüksek çözünürlüğe sahip led ekranda, ledler arası uzaklık 5 milimetre olup, üzerinde entegre ses sisteminin yanında web-internet bağlantısı ile birlikte receiver da bulunmaktadır.
Ayrıca led teknolojisi olarak Türkiyenin ilklerinden olan dev ekran, SS led teknolojisine sahiptir.
Kütahya Belediyesi tarafından yapılan ve özellikle etkinlikler, projeler ve çalışmaların yanında bazı protokol törenlerinde canlı yayın gösteriminin yapılması ve Milli maç heyecanını da birlikte yaşayabilmesi adına vatandaşımıza hizmet anlamında alınan dev led ekran Zafer Meydanı Sevgi Yolu girişinde tüm Kütahya halkının hizmetine sunuldu.