30.12.2016

Kütahya Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında Erkan Oğur ve İsmail Hakkı Demircioğlu konseri gerçekleştirildi.
Hezar Dinari Kültür Merkezinde gerçekleştirilen konsere katılım yoğundu. Dinleyicilere müzik ziyafeti veren Erkan Oğur ve İsmail Hakkı Demircioğlu konseri, vatandaşlar tarafından büyük ilgiyle karşılandı. Konserin sona ermesiyle müzik üstatları Erkan Oğur ve İsmail Hakkı Demircioğlu vatandaşlar tarafından ayakta alkışlandı.
Konserin bitiminin ardından Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu, bu tür etkinliklerin devam edeceğini müjdeleyerek müzik sanatçıları Erkan Oğur ve İsmail Hakkı Demircioğluna çini tabak hediye etti.
Konsere Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu, İl Genel Meclis Başkanı Musa Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcılarımız Ali İhsan Ertaş, Murat Arık, Fatih Kölgeli, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaşımız katıldı.