8.1.2017

Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu, Kütahyaspor Kulübü Derneğinin kongresine katıldı.
Kongre esnasında konuşma için kürsüye davet edilen Başkanımız; Biz Belediye olarak her zaman şehrimizin kulübü olan Kütahyasporun yanındayız. Elimizden gelen desteği esirgemeyeceğiz. Fakat Kütahyalı hemşehrilerimizin de takımına sahip çıkması, tribünleri doldurması şart.
Oyuncularımızın hepsi bizim evladımız ve en az kulübümüz kadar onlara da sahip çıkmamız hem Kütahyaspor adına, hem de yetişen altyapı ve sporu seven gençler adına son derece önemlidir. Memleketimizden başarılı sporcular ve takımlar çıkması en büyük temennimiz.
Sporu seven bireyler olarak şehrimizin takımı Kütahyaspora maddi ve manevi desteği verirsek başarılı olacağımıza inanıyorum. Dedi.