12.1.2017

Ön Yargıdan İstihdama Sosyal Değişim projemiz kapsamında kursiyerlerimiz Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğluna teşekkür ziyaretinde bulundular.
Belediye Başkanımız Sayın Kamil Saraçoğlu yaptığı açıklamalarda şu ifadeleri kullandı; Bu proje ile dezavantajlı gruplarda yer alan genç veya kadın işsizlerden, yoksul bölgelerde yaşayan işsizlere, işgücü piyasasına ilk kez katılanlar işsizlere, şiddet mağduru olan ya da koruma veya bakım altında olan işsizlere, uzun süreli işsizlere yönelik iş gücü piyasasının ihtiyaç duyduğu mesleklerde, mesleki eğitim kurslarının düzenlenmesi, işsizlere beceri kazandırılması, ve istihdama hazırlanması amaçlanmıştır.
Yine kurs vermeyi planladığımız bazı meslekler gelir getirici ürünler üretilmesini ve pazarlanmasına imkân sağlayan faaliyetleri içermektedir, dedi.