20.1.2017

Belediyemiz ve Kütahya Eğitim-Bir Sen iş birliği ile 2 yıldır düzenlenen orta okullar ve liseler arası Zihnen Ve Bedenen Sağlıklı Nesiller İçin Kitap Okuma yarışması bu sene yeniden düzenleniyor.
3.sü düzenlenecek olan Zihnen Ve Bedenen Sağlıklı Nesiller İçin Kitap Okuma yarışması için Belediyemiz ve Kütahya Eğitim-Bir Sen arasında imza protokolü düzenlendi.
İmza protokolünde konuşan Başkanımız; Bugüne kadar Belediyecilik sadece çöp toplayan, temizlik yapan, asfalt yapan, binaları inşa eden bir olgu olarak algılandı veya öyle anlatıldı. Ama biz bunun böyle olmadığını çocuklarımızın eğitimine ve onlara destek veren, kültürel noktada vatandaşlarımızın ihtiyacını gideren bir olgu olduğunu göstermek adına elimizden geleni yapmaya hazırız.
Biz eğitim ve öğretime önem veren bir belediyecilik anlayışıyla okul ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Bu yarışmayla da okuma oranını artırarak eğitim kalitesini yükseltmek adına Belediyemiz ve Eğitim-Bir Sen iş birliği ile bu protokolü imzalıyoruz.
Bu çalışmada emeği geçen herkese teşekkür ediyor, yarışmaya katılacak bütün öğrencilere başarılar diliyorum. dedi.
Öğretmenevinde Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu ve Eğitim-Bir Sen Şube Başkanı Kamil Uçan tarafından imzalanan protokole Belediye Başkan Yardımcımız Ali İhsan Ertaş, Kütahya İl Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger ve okul müdürleri katıldı.