22.1.2017

Kütahya Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında yapılan çocuk tiyatrosunda bu hafta Hoşgeldin Uzaylı oyunu sahnelendi.
Hezar Dinari Kültür Merkezinde sahnelenen oyun küçük tiyatro severler ve aileleri tarafından ilgiyle karşılandı.
Gelecekten gelen ve geçmişten günümüze evrendeki güzellikleri araştırıp korumakla görevli olan uzaylı Kaptan Naparın, İris adlı uzay gemisinin arızalanarak dünyamıza zorunlu iniş yapmasını ve her iniş yaptığında Nasreddin Hoca, Keloğlan, Bilge Dev, Meddah, Karagöz ve Hacivat gibi değerlerimizle tanışmasını konu alan oyun büyük alkış topladı.
Serkan Akkaşın yazıp Ezgi Ergünün yönettiği Hoş geldin Uzaylı adlı oyun sonunda, Belediye Başkan Yardımcımız Ali İhsan Ertaş oyunculara teşekkür ederek çini tabak hediye etti.