23.1.2017

Kütahya Belediyesi Kültür Sanat Sezonunun açılışı, Belma Belenin sunumuyla Grup Mecaz konseri ve Yesevi Sanat Topluluğunun dans ve müzik gösterileri ile gerçekleştirildi.
Sezon açılışında sahneye çıkan Grup Mecaz, dinleyicilerle sevilen parçaları paylaştı. Vatandaşlarımızın da şarkılara eşlik etmesiyle devam eden konser büyük alkış topladı.
Mecaz Konserinin ardından sahneye çıkan Yesevi Sanat Topluluğu, vatandaşlarımız tarafından ilgiyle izlendi. Kopuz ve yerel çalgılarla müzik ziyafeti veren grup, dans gösterileriyle de izleyenler tarafından büyük alkış aldı.
Açılışın sona ermesinin ardından Belediye Başkan Yardımcımız Ali İhsan Ertaş, bu tür sanat etkinliklerinin devam edeceğini belirterek, sanatçılara günün anısına çini tabak hediye etti.