24.1.2017

Vatandaşlarımızın istek, şikayet, önerileri dinlemek ve sorunlara çözüm bulmak amacıyla vatandaşlarımızla bir araya gelindi.
Vali Ahmet Hamdi Nayir başkanlığında, Vahid Paşa Yazma Eser Kütüphanesinde düzenlenen buluşmaya Kütahya Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu, İl Emniyet Müdürü, İl Milli Eğitim Müdürü, İl Sağlık Müdürü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Müdürü, Çalışma ve İŞKUR İl Müdürü, OEDAŞ İl Müdürü, Gaybiefendi, Servi, Meydan, Fuatpaşa, Cedid, Cemalettin, Lala Hüseyin Paşa, İstiklal, Maruf ve Paşam Sultan mahallelerinde görev yapan muhtarlar ile vatandaşlar katıldı.
Vatandaşlarımızın istek ve şikayetleri dinlenerek çözüm konusunda gerekli bilgilendirmeler ve notlar alındı.
Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu, Belediye olarak imkanlar çerçevesinde vatandaşımızın her konuda yanındayız. Bizim işimiz vatandaşa hizmet etmek ve biz bunun bilincinde görevi teslim aldık, bu düşünceyle de çalışmalarımız devam edecektir. Dedi.