26.1.2017

Kütahyanın önde gelen kanallarından olan Kanal 43, Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu ile röportaj yaptı.
Kanal 43 muhabirinin sorularını yanıtlayan ve Belediyemizin yapmış olduğu hizmetlerle projeleri anlatan Başkanımız; Biz görevi devraldığımızdan bu yana söz verdiğimiz gibi üreten, geliştiren, bir belediye olmak için gayret ettik.
Bunun yanında kültür ve sanat dalında da çalışmalar yapıyoruz. Örneğin memleketimizden kendini her anlamda yetiştirmiş, donanımlı sanatçılar çıkması adına Belediye Tiyatro Topluluğu oluşturduk. Ayrıca her hafta sonu çocuklarımız için çocuk tiyatrosu sahnelenmekte.
Biz sadece bina yapan, yapı oluşturan bir belediyecilik anlayışıyla değil, aynı zamanda kültürüyle sanatıyla, parklarıyla bahçeleriyle, projeleriyle kısacası her anlamda yaşanabilir bir şehir oluşturma anlayışı ile çalışıyoruz.
Göreve gelmeden önce verdiğimiz 43 büyük proje sözü vardı. Daha önce bir kısmını tamamladık ve 2017 yılında bu projelerin büyük bir kısmını ve bunların yanına eklenen diğer projeleri de hayata geçirmiş olacağız.
Biz Belediye olarak şehrimizi her anlamda daha iyiye götürmek için çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz. Dedi.