3.2.2017

Kütahya Belediye Meclisimizin, Şubat ayı toplantısı 02.02.2017 tarihinde Belediye Kültür Sarayı Meclis Salonunda, Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu Başkanlığında gerçekleştirildi.
Belediye Meclisimiz, Belediye Meclisi tarafından kabul edilen 06/10/2015 tarih ve 355 sayılı, Kütahya Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü Görev, Yetki ve Çalışma Yönetmeliğinin iptal edilerek, yeniden hazırlanan Kütahya Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü Görev, Yetki ve Çalışma Yönetmelik Taslağı konusunun müzakeresi, 2017 yılı sözleşmeli personel ücretlerinin tespiti konusunun müzakeresi, Sağlık İşleri Müdürlüğüne bağlı olarak hizmet veren Hayvan Barınağına ait Çalışma Usul ve Esaslarının Belirlenmesi için hazırlanan Sağlık İşleri Müdürlüğü Hayvan Barınağına Ait Çalışma Usul ve Esaslarına Dair Yönerge Taslağı konusunun müzakeresi, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Sosyal Destek Gıda Kartı uygulama teklifi konusunun müzakeresi, isimsiz sokaklara isim verilmesi ve imar planı değişiklikleri konuları görüşülmüştür.
Toplantıya; Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu, Belediye Başkan Yardımcılarımız Galip Gültekin, Murat Arık, Fatih Kölgeli, Ali İhsan Ertaş, Meclis Üyelerimiz ve Daire Müdürlerimiz katıldı.