7.2.2017

Sağlık Bakanlığı’nın izni üzerine Kütahya ve ilçelerimizin sağlık ihtiyacına cevap verebilmek amacıyla, Adalife grubu Hilton Otel’de lansman kahvaltısı vererek ÖZEL KÜTAHYA HASTANESİ ismiyle şehrimize açılışını yapacağı hastaneyi tanıttı.
Özel Kütahya Hastanesinde, 25 uzman hekim kadrosu ve 75 yatak kapasitesi ile hizmete açılacak olup, hastane bünyesinde 24 yataklı erişkin yoğun bakım ünitesi, 10 yataklı yenidoğan yoğun bakım ünitesi, 6 yataklı koroner yoğun bakım ünitesi de bulunacak. İlerleyen zamanlarda uzman hekim sayısının ve yatak kapasitesinin zaman içerisinde arttırılması da hedeflenmektedir.
Lansman toplantısında konuşan Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu; “Şehrimize yapılan her türlü yatırıma destek vermek bizim görevimiz. Özellikle sağlık sektörü alanında böyle bir yatırım yapılması bizim adımıza çok sevindirici. Bu yüzden Belediye olarak üzerimize düşen hiçbir sorumluluktan kaçınmdaan bize düşen görevleri yerine getireceğiz. Şehrimize gelen yatırımcılarımıza hoşgeldiniz diyor, böylesine güzel bir yatırımın bütün vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum.” diyerek sözlerini tamamladı.
Hilton Otel’de gerçekleştirilen lansman kahvaltısına, Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu, Milletvekilleri Vural Kavuncu, İshak Gazel, Şükrü Nazlı, İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, Ak Parti İl Başkanı Ali Çetinbaş ve çok sayıda basın mensubu katıldı.