8.2.2017

Kütahya Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında geleneksel hale getirdiğimiz Tiyatro gösterimlerinde bu ay En Büyük Haber" oyunu sahnelendi.
Kur'an-ı Kerim'in anlaşılmasına yönelik farkındalık oluşturmak amacıyla hazırlanan En Büyük Haber" adlı tiyatro oyunu Hezar Dinari Kültür Merkezinde sahnelendi. Hikayesini Ahmet Mercan'ın yazdığı, Tiyatro Külliyen tarafından sahnelenen En Büyük Haber" oyunu, sanatseverler tarafından büyük beğeni topladı.
Kur'an- ı Kerim'in anlaşılmasına yönelik farkındalık oluşturmak ve insanlığın ana kitabı olan Kuran'la olan bağlarını daha güçlü hale getirmek amacıyla sahnelenen oyun sonrası Belediye Başkan Yardımcımız Ali İhsan Ertaş oyunculara günün anısına hediye takdim etti.