14.2.2017

Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu önümüzdeki günlerde açılışı yapılacak olan Haymeana Hanımlar Lokalini yerinde inceledi.
İncelemeye Belediye Başkan Yardımcılarımız Galip Gültekin, Ali İhsan Ertaş, Fatih Kölgeli, Murat Arık ve belediye encümen üyeleri de katıldı.
Belediyemiz tarafından hanımlara özel olarak tahsis edilen ve ilerleyen günlerde açılacak olan Haymeana Hanımlar Lokali giriş katında; aerobik salonu, fitness salonu, kafeterya ve kış bahçesi, giyinme odası, yüzme havuzu, şok havuzu, sauna, türk hamamı, masaj salonu, kuaför ve güzellik salonu, kreş, içerisinde masa tenisi, bilardo, satranç ve hava hokeyi bulunan oyun salonu, lokalin birinci katında ise; resim ahşap boyama kurs dersliği, yemek kurs dersliği, ebru dersliği, yabancı dil kurs dersliği, mescit, konferans ve toplantı salonu ayrıca alt katta otopark da bulunmaktadır.