18.2.2017

Anadolu Ajansı Bursa Bölge Müdürü Zafer Akpınar, Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu'nu ziyaret etti.
Başkanımız, ziyarette yaptığı açıklamada, kentte yürütülen çalışmalar ve projeler hakkında bilgiler verdi.
Yapılan önemli projelerde halkın da fikrinin alındığını belirten Başkanımız, "Göreve geldikten söz verdiğimiz gibi Kütahya'da bir çok projeyi gerçekleştirdik. Vizyon projelerimizle ilgili çalışmalarımız sürüyor. Kentin geleceğini ilgilendiren projelerde alternatifler sunarak anketler düzenleyerek vatandaşlarımızın tercihleri doğrultusunda kararlar aldık. Kütahya'nın geleceğinin şekillenmesinde her zaman katılımcı bir yol izledik. Halkımızla beraber karar verdik." dedi.
Anadolu Ajansı Bursa Bölge Müdürü Zafer Akpınar da Anadolu Ajansının bölgedeki çalışmaları hakkında Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu'nu bilgilendirdi.