18.2.2017

Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu, Kütahya İlinden Yetişenler Derneği Başkanı Necmettin Çetintaş ve yönetimini ziyaret etti.
Sürekli sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya gelip fikir alış verişinde bulunan Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu, Kütahya İlinden Yetişenler Derneğinde yaptığı konuşmada, Böyle derneklerin var olması toplumun yararınadır. Bu güzel oluşum içerisinde sizlerin elinden tutarak burs verdiğiniz öğrencilerimizin bir yerlere gelmesi mutluluk verici. Belediye Başkanı olarak şehrimizin öğrencilerine, değerlerine, örfüne, adetine sahip çıktığınız ve onları yaşattığınız için, bir arada olmanın gücünü topluma aktardığınız için sizlere çok teşekkür ediyorum. dedi.
Kütahya İlinden Yetişenler Derneği Başkanı Necmettin Çetintaş, Başkanımızın ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getirerek; Bu şehire olan aşkımızdan dolayı hizmet etmeye devam edeceğiz. İfadelerini kullandı.