19.2.2017

Anayasa Değişikliği Bilgilendirme Toplantıları için ilimize gelen Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Hüseyin Yayman Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlunu makamında ziyaret etti.
Ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu, günün anısına Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yaymana hediye takdim etti.
Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman, geçtiğimiz günlerde açılışı yapılan yaya alt geçidini de yerinde inceledi.
Daha sonra Valilik binasına geçerek Vali Ahmet Hamdi Nayiri ziyaret eden Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Hüseyin Yaymana, Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu, Anayasa Değişikliği Tanıtımı Sivil Dayanışma Platformu üyeleri, TÜGİK Genel Başkanı Erkan Güral, İl Kültür ve Turizm Müdürü Zülkarni Yeldemez eşlik etti.