21.2.2017

Kütahya Belediyesi Sanat Etkinlikleri kapsamında düzenlenen, Serdar Tuncer ile Sultan II.Abdulhamidin 5.kuşaktan torunu olan Nilhan Osmanoğlunun katılımıyla Ecdad Kalbe Düşünce programı gerçekleştirildi.
Kütahya Belediyesi Hezar Dinari Kültür Merkezinde gerçekleştirilen programa Vali Ahmet Hamdi Nayir, Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu, İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik, bazı daire müdürleri, STK Temsilcileri ile çok sayıda davetli ve vatandaş katıldı.
Serdar Tuncerin şiir dinletisiyle başlayan program, Nilhan Osmanoğlunun konuk olmasının ardından söyleşiyle devam etti.
Programın sona ermesinin ardından Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu; Bugün ecdadımızı, Osmanlı Devletini konuştuk. Konuşurken yüreğimizin bir tarafında sızı vardı. Bundan sonra da hem çocuklarımıza, evlatlarımıza tarihten utanılmayacağını, geçmişimize, atalarımıza sahip çıkacağımızı öğretmek istiyoruz. dedi.
Program sonunda Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu Serdar Tuncer ile Nilhan Osmanoğluna günün anısına hediye takdim etti.