22.2.2017

Kütahya Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında Belediyemiz ve Cihannüma Derneği işbirliği ile düzenlenen Yeni Türkiye Yolunda Cumhurbaşkanlığı konulu program düzenlendi.
Hezar Dinari Kültür Merkezinde gerçekleştirilen programda konuşmacı Başbakan Başdanışmanı Mustafa Şen; Gezi olaylarına parçalı bir hükümetle çift direksiyonlu halde yakalanmış olsaydık ne olacaktı? Ben size söyleyeyim; Gezi olayları bir iç savaş provasıydı. Kendilerince de Taksim'i ve İstanbul'un bir kısmını işgal etmişlerdi.
Parlamenter sistem Osmanlı Devleti'ni çökertti ve Türkiye'nin ayağa kalkmasına mani oldu. Türkiye kurulduktan sonra birileri arkadan plan kurdu. Bir devlet kuruldu ama başkalarının planı başkaydı. Arkadaki plan; 'kökünü sula tepesini buda Türkiye'si.' Bitti o işler, artık öyle bir Türkiye yok. Kökümüze kimsenin suyuna ihtiyacımız yok ve kimse bizim tepemizi kesemez, kimse bizi budayamaz. Bunun örneği 15 Temmuz'dur.
Ülkeyi sadece milletin seçtiği kişilerin yöneteceğini anlatan Başbakan Başdanışmanı Mustafa Şen; Biz de ancak ve ancak bize ve değerlerimize saygılı olan, bizimle alay etmeyen, inançlarımızla ters düşmeyen kişileri seçeceğiz. Başkalarına bundan sonra orada yer yok. Kimse bu millete 'bidon kafalı' deyip sonra gidip onların oylarıyla cumhurbaşkanı olamayacak. Bitti o işler. Bundan sonra olamayacak. Millet kendi oylarıyla ayar verecek. Millet oylarıyla dizayn edecek. Bir kağıt parçası, bir oy pusulasıyla her şeyi değiştirecek. ifadelerini kullandı.
Programa Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu, Ak Parti Merkez İl Başkanı Ali Çetinbaş, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Cevdet Korkmaz, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Ceyda Çetin Erenler, Belediye Başkan Yardımcımız Ali İhsan Ertaş, DPÜ Rektörü Prof.Dr.Remzi Gören, stk temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.
Programın sona ermesinin ardından Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu, Başbakan Başdanışmanı Mustafa Şene katılımlarından dolayı teşekkür ederek günün anısına çini tabak hediye etti.