23.2.2017

Sık sık sivil toplum örgütlerine ziyarette bulunup istişarelerde bulunan Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu, bu kez Sanatla Yaşam ve Terapi Derneği Başkanı Sebahat Sarıoğlu ve yönetimini ziyaret etti.
Kent Konseyi Kültür Sanat Merkezinde gerçekleştirilen ziyarette Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu, Sanatla Yaşam ve Terapi Derneği yönetimiyle istişarede bulundu.
Sanatla Yaşam ve Terapi Derneği yönetimi ve üyelerine bu ziyaretlerin sık sık gerçekleştirilmesi gerektiğini vurgulayan Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu; Siz sanatçı ve sanatseverler olarak şehrimizin kültürünü yaşatan bireylersiniz. Bu yüzden sizlerin varlığı bizlerin kültürünün devam etmesi demektir. Yaptığınız, bıraktığınız her eser bizlerin gurur kaynağıdır. Sizlere sanatımızı ve kültürümüzü yaşattığınız için teşekkür ediyor, işlerinizde başarılar diliyorum. diye konuştu.
Ziyaret esnasında Ali Rıza Doğru adlı vatandaşımız Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğluna çeşme figürü hediye etti.
Sanatla Yaşam ve Terapi Derneği Başkanı Sebahat Sarıoğlu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğluna teşekkür etti.