23.2.2017

Zafer Kalkınma Ajansı (ZEKA) 2017 yılı 2. Yönetim Kurulu Toplantısı, Uşak Valisi Ahmet Okur'un ev sahipliğinde, Afyonkarahisar Valisi Aziz Yıldırım başkanlığında Uşak'ta yapıldı.

Toplantıda 5 çalışma birimi ve 4 yatırım destek ofisinden oluşan ajansın 2016 yılındaki faaliyetleri ile 2016 yılı bütçe sonuçlarını değerlendirildi.
Zafer Kalkınma Ajansı (ZEKA) 2. Yönetim Kurulu Toplantısı, gündem maddelerinin görüşülmesi ve karara bağlanmasıyla sona erdi.
Toplantıya Afyonkarahisar Valisi Aziz Yıldırım, Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Uşak Valisi Ahmet Okur, Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu, Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Uşak İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar, Afyonkarahisar İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, Kütahya İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hüsnü Serteser, ZEKA Genel Sekreteri Yusuf Balcı katıldı.