23.2.2017

Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu, Belediyemiz ve Devlet Demir Yolları iş birliğiyle yapımı devam 1.organize sanayi bölgesinde yer alan üst geçit yapım çalışmalarını yerinde inceledi.
1.Organize Sanayi Bölgesine yapılan köprüyü inceleyen Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu, köprüde sona gelindiğini ve yakın bir zamanda hizmete gireceğini belirterek, bu tür yatırımların vatandaşımızın rahat etmesi adına yapıldığını ve vatandaşlarımız için yatırımlara Belediye olarak her türlü desteğe devam edileceğini söyledi.
İncelemelere Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu, Kütahya Milletvekili İshak Gazel, Belediye Başkan Yardımcımız Murat Arık ve Afyonkarahisar Devlet Demir Yolları Bölge Müdürü Adem Sivri katıldı.