24.2.2017

Kütahya Belediyesi Kültür Sanat etkinlikleri kapsamında Kütahya Belediyesi Kültür Sanat Orkestrası Türk Halk Müziği Konseri düzenlendi.
Hezar Dinari Kültür Merkezinde, Kütahya Belediyesi Kültür Sanat Orkestrası Ahmet Ürütükün şefliğinde, Kültür Bakanlığı Ses Sanatçısı Hamdiye Mutlunun konuk sanatçılığını yaptığı programa ilgi yoğundu.
Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlunun da katıldığı vatandaşlara müzik ziyafeti verilen konser, dinleyenler tarafından büyük alkış topladı.
Konsere Vali Ahmet Hamdi Nayir, Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu, Belediye Başkan Yardımcılarımız Murat Arık, Fatih Kölgeli ve Ali İhsan Ertaş, Ak Parti İl Başkanı Ali Çetinbaş, İl Genel Meclis Başkanı Musa Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik, Kütahya Baro Başkanı Ahmet Atam ve çok sayıda sanatsever katıldı.
Konserin sona ermesinin ardından Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu, sanatçılara teşekkür ederek günün anısına çini tabak hediye etti.