1.3.2017

Yeşilay Haftası olması sebebiyle Yeşilay Derneği Kütahya Şube Başkanı Nuri Çetin, Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğluna nezaket ziyaretinde bulundu.
Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu; Ne yazık ki günümüzde kötü alışkanlıkları olmayan insan sayısı günden güne azalmakta.
Kötü alışkanlıkların sağlığımıza ve topluma verdiği zararları hepimiz biliyoruz. Yeşilay Derneği bu kötü alışkanlıklarla savaşan bir dernek. Bu yüzden sizlere görevinizde başarılar diliyor, yaptığınız bu anlamlı görev için sizlere çok teşekkür ediyorum. ifadelerini kullandı.
Ziyaretin sona ermesinin ardından Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu, Yeşilay Derneği Kütahya Şube Başkanı Nuri Çetin ve yönetimine ziyaretten dolayı teşekkür etti.